Четвер, 25 квітня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

Абонемент

Національна бібліотека України імені Ярослава Мудрого (далі – Бібліотека) здійснює обслуговування через абонемент користувачів, які оформили постійний читацький квиток та мають постійну або тимчасову реєстрацію місця проживання в м. Києві.  Ця форма бібліотечного обслуговування передбачає видачу документів для користування поза межами бібліотеки на певних умовах, які визначаються Правилами обслуговування користувачів абонемента у Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого.

 

Обслуговування користувачів абонемента  здійснюється у приміщенні Бібліотеки за адресою вул. Набережно-Хрещатицька, 1.

 

На сайті Бібліотеки для користувачів абонемента репрезентуються  Тематичні книжкові виставки та виставки нових надходжень документів до фонду відкритого доступу. Для користувачів соціальних мереж цікавою та корисною буде сторінка абонемента на Fb.

 

Для отримання через абонемент документів іноземними мовами та документів з вивчення і методики викладання іноземних мов необхідно звернутися до к. № 318 (4-й поверх, читальний зал документів іноземними мовами). Замовити документи можна безпосередньо у читальному залі з використанням карткових каталогів.

 

Користувачі абонемента можуть скористатися безкоштовною онлайновою послугою «Електронне замовлення документів», яка передбачає електронну форму замовлення документів із фонду Бібліотеки.


Порядок надання послуги з електронного замовлення документів


    Перейти до електронного замовлення документів