П’ятниця, 3 травня 2024

Новини і події

Графік роботи

Четверта п'ятниця
кожного місяця –
санітарний день
(бібліотека не обслуговує користувачів).

«Музичний всесвіт Ференца Ліста»

Мистецько-просвітницький проєкт

Артема Ляховича та Аліни Романової

 

27 квітня 2024 року о 13:00 в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого за адресою: вул. Грушевського Михайла, 1, загальний читальний зал № 1 відбудеться II-га частина Мистецько-просвітницького проєкту Артема Ляховича та Аліни Романової «Музичний всесвіт Ференца Ліста».

Ференца Ліста по праву називають музичним генієм Угорщини,  легендарним музикантом, справжньою суперзіркою XIX століття. Він був однаково геніальним в різних галузях – і як композитор, і як піаніст, і як популяризатор шедеврів оркестрової та вокальної класики, які перекладав для фортепіано.

Друга частина Мистецько-просвітницького проєкту присвячена Ф. Лісту-композитору. У виконанні професора Київської муніципальної академії музики імені Р. М. Глієра, кандидата мистецтвознавства, лавреата міжнародних конкурсів Артема Ляховича (фортепіано) пролунають музичні твори Ференца  Ліста:

 

Соната для фортепіано h-moll, S. 178

Угорська рапсодія №6 Des-Dur, S. 244

 

Запрошуємо всіх охочих

Вхід вільний

 

Контактний телефон: 050-410-64-80

 

Увага! Заплановані дати та час проведення заходів можуть змінюватись в залежності від обставин партнерів у проведенні заходу, повітряних тривог, відсутності електропостачання.